Azi intră în vigoare contractele de deszăpezire ale CJ Timiș

Azi intră în vigoare contractele de deszăpezire ale CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

deszapezire

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a anunțat că toate companiile care au contracte de deszăpezire cu instituția sunt pregătite pentru această iarnă.

Începând de azi, 3 decembrie, intră în vigoare contractele semnate pentru serviciile de deszăpezire și sunt pregătite: 80 de utilaje de deszăpezire, 2.750 de tone de nisip, 600 de tone de sare și nouă tone de clorură de calciu și inhibitor.

Toate cantitățile de materiale urmează să fie suplimentate în cazul în care situația meteorologică o va cere.

„Întreg personalul din cadrul bazelor de deszăpezire va fi instruit corespunzător pe baza activităţii pe care o va desfășura.


Pentru verificarea pregătirii acţiunilor pe timp de iarnă s-a instituit o comisie, la nivelul Consiliului Județean Timiș, abilitată să verifice pregătirea acţiunilor pentru iarnă, conform programelor întocmite. Totodată comisia va verifica obligatoriu stadiul pregătirilor de iarnă la fiecare bază de deszăpezire. Vă rog să nu uitați că persoanele fizice și instituțiile au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea. Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul județului Timiș vă rog să-mi transmiteți un e-mail cu detalii (adresa exactă, fotografii, ora, etc) pe adresa cristian.moș@cjtimis.ro”, a transmis vicepreședintele CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.