Banca Regională Pentru Alimente Timișoara colectează mâncare pentru Crăciunul a mii de...

Banca Regională Pentru Alimente Timișoara colectează mâncare pentru Crăciunul a mii de persoane sărmane

0
DISTRIBUIȚI

Banca Regională pentru Alimente Timișoara colectează de Crăciun alimente neperisabile pentru 12.000 de persoane aflate în nevoie, din regiunea de vest, în cele patru județe: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, până în 28 decembrie, Banca Regională pentru Alimente Timișoara organizează colecta de Crăciun, în parteneriat cu Lidl România.

Este o bună ocazie pentru persoanele fizice să doneze alimente către persoanele sărmane.

La ieșirea din magazin sunt amplasate cutii speciale în care cetățenii pot dona produse neperisabile din categoriile semnalizate.

Cumpărați alimente marcate la raft cu eticheta „Donează sărbători fericite” și puneți alimentele alese în cutiile de colectă, amplasate după casele de marcat.

Împreună cu organizațiile partenere, Băncile pentru Alimente preiau alimentele donate de voi și le distribuie către copiii, tineri, vârstnici și persoane care au mare nevoie de ajutor.

În regiunea de vest, colecta se face în cele 24 de magazine Lidl unde sunt amplasate cutii special amenajate.

Produsele ce pot fi donate de către clienți sunt semnalizate la raft în magazinele Lidl participante.


Aceste alimente fac parte din categorii neperisabile și nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

„Banca Regională pentru Alimente Timișoara și-a început activitatea în 25 septembrie 2020, iar până în prezent a colectat și donat structurilor caritabile din regiunea de vest peste 190 de tone de alimente”, a transmis Hana Csaszar, președinte Banca Regională pentru Alimente Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.