Bătrână din Timișoara, dată dispărută după ce a plecat de acasă și...

Bătrână din Timișoara, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Sună la 112 dacă o vezi UPDATE Femeia a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei în vârstă de 86 de ani, care a fost dată dispărută.

„În cursul zilei de azi, 20 decembrie, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la dispariția unei femei în vârstă de 86 de ani.


În data de 20 decembrie, Iovanel Livia ar fi plecat de la domiciliul său din Timișoara, județul Timiș, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,50 m, 50 de kg, păr alb, tuns scurt, ochi albaștri. Îmbrăcăminte: purta o geacă neagră,căciulă de blană gri,pantaloni negri, pantofi negri și posibil un halat alb”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Femeia a fost găsită în zona Complexului Studențesc din Timișoara, polițiștii afirmând că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.