Casa Artelor din Timișoara, deschisă tuturor celor care doresc să organizeze evenimente....

Casa Artelor din Timișoara, deschisă tuturor celor care doresc să organizeze evenimente. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pregătește programul evenimentelor care vor fi găzduite în anul 2022 de Casa Artelor de pe strada Augustin Pacha și așteaptă propuneri de la toți cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte ori alte proiecte culturale într-unul din cele patru spații ale Casei Artelor.

„Casa Artelor pune la dispoziția operatorilor culturali, ca în fiecare an, fără taxe, spațiile sale.


Este vorba despre galeria Pygmalion, galeria Subterana, sala StudioArt și Curtea cu castan. Am ales ca, în 2022, să începem sezonul expozițional mai târziu decât de obicei: de la 1 martie. Sperăm ca până la acea dată situația epidemiologică din țara noastră să se îmbunătățească și să ne putem desfășura activitatea la capacitate maximă”, a precizat Sorin Predescu, directorul executiv al DJC Timiș.

Cei interesați trebuie să completeze un formular până cel târziu în data de 15 ianuarie 2022 și, în cazul expozițiilor, să trimită prin e-mail un portofoliu cu zece lucrări, în format pdf sau jpg de maximum 20 Mb ca atașament, pe adresa: propuneri2022@gmail.com. Lista cu propunerile acceptate va fi făcut publică în 1 februarie 2022, pe site-ul direcției de cultură, www.culturatimis.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.