Casa de Cultură donează brăduții din Piața Libertății. Unde vor fi plantați

Casa de Cultură donează brăduții din Piața Libertății. Unde vor fi plantați

0
DISTRIBUIȚI

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara va dona cei 20 de brăduți din Piața Libertății.

După încheierea Târgului de Crăciun, brăduții vor fi puși la dispoziția timișorenilor care și-i doresc în grădinițele din proximitatea blocurilor sau în spațiile verzi din cartiere.

Pentru a intra în posesia lor, este suficient să trimiteți un mail la adresa office@ccmt.ro, în perioada 1-10 ianuarie.


Cererile voastre, care vor avea ca subiect „brăduți în cartiere”, vor cuprinde obligatoriu adresa exactă, un număr de telefon de contact și motivul pentru care comunitatea voastră își dorește un brăduț.

„După depunere, cererile vor fi analizate, împreună cu Direcția de Mediu a Primăriei Timișoara, iar în 13 ianuarie, toți cei 20 de pomișori care acum înveselesc Piața Libertății o vor face și în cartiere! Dacă nu vă descurcați cu transportul, venim noi să vi-i aducem, cu condiția să precizați acest aspect în mesaj.

După ce îi primiți, singura condiție este să îi plantați până duminică, 16 ianuarie, și să ne trimiteți poze de la operațiunea de plantare, în care să se vadă blocul vostru și, evident, voi. Poate, în câțiva ani, îi vom împodobi împreună…”, au transmis, joi, reprezentanții Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.