CAT, pedepse definitive pentru o altă grupare de hoți care a speriat...

CAT, pedepse definitive pentru o altă grupare de hoți care a speriat vestul României. Cine a luat cele mai grele condamnări

0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința finală într-un alt dosar în care a fost trimisă în judecată a altă grupare de spărgători care a dat lovituri în tot vestul țării, după ce în urmă cu opt zile au fost date pedepsele pentru gruparea hoților de lux.

Loliş Ioan Nicolae, Luca Daniel, Drăgan Gabriel, Stoicheci Adrian Cristian, Wolf Ilie, Bulz Dorin, Feier Mihai Ioan, Tomuş Florin Cătălin și Brustureanu Ciprian Nicolae au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad pentru constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, furt calificat și tentativă de furt calificat. Aceștia au fot acuzați că au spart sediile mai multor firme și locuințe din Timiș, Arad și Hunedoara de unde au plecat cu importante sume de bani.


”S-a reţinut că în perioada martie 2018-martie 2019, în diverse forme de participație – inculpaţii Loliş Ioan Nicolae, Luca Daniel, Stoicheci Adrian Cristian, Drăgan Gabriel, Wolf Ilie (coautorat), respectiv Brustureanu Ciprian Nicolae, Bulz Dorin, Feier Mihai Ioan, Tomuş Florin Cătălin (complicitate) – au comis infracțiuni contra ordinii și liniștii publice (constituirea unui grup infracțional organizat), respectiv infracţiuni contra patrimoniului (furt calificat), în scopul obținerii de beneficii materiale/financiare în sumă totală de 472.674,65 lei.
Grupul infracțional organizat a fost inițiat/constituit de către inculpaţii Loliş Ioan
Nicolae, Luca Daniel, Stoicheci Adrian Cristian Şi Drăgan Gabriel, iar la grupul astfel
constituit au aderat/sprijinit inculpaţii Wolf Ilie, Brustureanu Ciprian Nicolae, Bulz Dorin,
Feier Mihai Ioan, Tomuş Florin Cătălin”, se arată în documentele de la dosar. Pe parcursul procesului unii dintre ei s-au împăcat cu victimele, așa că au rămas fără acuzațiile de furt.

Cea mai grea pedeapsă a primit-o Daniel Luca care a rămas cu sentința de nouă ani de închisoare. Gabriel Drăgan a primit o pedeapsă de cinci ani, o lună și 20 de zile de închisoare, ia Adrian Stoicheci – patru ani și șapte luni de închisoare. CAT a redus pedeapsa lui Ioan Loliș care a primit doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mihai Feier a primit un an de închisoare și un rest de pedeapsă de 1516 zile, iar Ilie Wolf a fost condamnat la 1 an de închisoare cu executare. Unul dintre inculpați, Ciprian Brusturean, a decedat pe parcursul judecării dosarului la curtea de apel. Restul prevederilor din sentința de fond au rămas valabile.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.