Ce facultate, care lipsește din CV, a absolvit vicepreședintele CJ Timiș, liberalul...

Ce facultate, care lipsește din CV, a absolvit vicepreședintele CJ Timiș, liberalul Alexandru Proteasa

1
DISTRIBUIȚI

Semne de întrebare legate de CV-ul vicepreședintelui Consiliului Județean Timiș, Alexandru Proteasa. Asta după ce jurnalistul Brîndușa Armanca a remarcat faptul că din CV-ul postat lipsește facultatea absolvită de Proteasa.

Armanca îl acuză pe liderul administrației județene că nu are facultate pentru că în CV-ul postat pe pagina web a Consiliului Județean Timiș nu apar informații legate de studiile universitare.

„Alexandru Proteasa, prietenul președintelui CJT Nica, a fost avansat ca vicepreședinte CJT din partea liberalilor și însărcinat cu cultura. La el se prezintă cu șapca în mână directorii instituțiilor culturale arondate: muzee, bibliotecă, teatru etc. Ce vedem în CV-ul lui de pe site: că a terminat un liceu economic în 2007 iar apoi, să vezi drăcie, între 2013-2015 direct „studii postuniversitare de management”, rebotezate în descriere ca „master în management” la Universitatea de Vest. Înțelegeți deci că lipsesc studiile universitare. Adică omul nu are facultate, dar are „postuniversitare”. Nu e o omisiune, fiindcă se vede că și-a petrecut anii ca agent imobiliar și cumpărând hectare în comuna unde era consilier local PNL ”, a scris Brîndușa Armanca.

În replică, vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa, spune că nu putea merge la masterat fără a absolvi o facultate.

„Sunt un pic surprins de atitudinea pe care o au anumiți oameni de cultură fiind supărați de faptul că nu mai beneficiază de spațiul ultracentral de la Bastion, unde noi avem un proiect de revitalizare.


Ne-am consultat cu persoane din diverse domenii de activitate pentru proiectul de revitalizare a Bastionului. Trebuie să scoatem afară tot ce înseamnă administrativ și depozitare și am supărat câțiva actori culturali, care beneficiau de spații și fac comentarii răutăcioase. Am absolvit Facultatea de Științe Economice la Universitatea Tibiscus, dar am dat licența la Universitatea Vasile Goldiș din Arad, apoi am urmat masteratul „Administrarea și evaluarea proprietăților imobiliare” la Universitatea de Vest din Timișoara. Eu de azi sunt în concediu, dar am vorbit la CJT să se actualizeze CV-ul în cursul zilei de azi. Nu puteam face masterul fără facultate”, a declarat vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa.

Potrivit lui Alexandru Proteasa, la Bastionul Theresia din Timișoara, județul nostru va avea cel mai performant centru de informare turistică din țară, adaptat la cerințele și nevoile turiștilor.

Inițiativa face parte dintr-un plan coerent de revitalizare culturală și socială a Bastionului, plan care, desigur că a deranjat câteva grupulețe de interese deoarece le lasă fără obiectul confortului.

„Nu mă deranjează să explic, am făcut-o săptămânile trecute și reiau pentru o informare cât mai corectă: spațiul de la Bastion e prea important ca să rămână ocupat cu depozite sau zone administrative. În anul care vine, tot ce ține de instituțiile de cultură finanțate de Consiliul Județean Timiș va fi optimizat, iar beneficiarii de gratuități în zona zero a orașului vor reda comunității spațiul pe care l-au folosit ani la rând.

Pe lângă centrul ultramodern de informare turistică pregătit pentru TM2023, vom crea și un centru multifuncțional, care va fi pus la dispoziția actorilor culturali în baza unui regulament care să asigure funcționarea și închirierea în mod transparent și echitabil pentru toți cei interesați de infrastructura acestuia. 2023, anul în care Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, va găsi cele două obiective de investiție perfect funcționale, alături de o zonă a Bastionului revigorată cultural și social, plină de turiști”, a scris ulterior vicepreședintele CJT pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Că Nica o fii vreun mare titrat… Cine se aseamănă se adunăToate NULITĂȚILE AU AJUNS SA CONDUCĂ ROMÂNIA! Apoi ne miram ca suntem LA COADA EUROPEI și fug românii către toate zările lumii.
    Ca speculant imobiliar nu-ți trebuie nicio diploma, nici măcar liceul, decit. TUPEU DE HAIMANA. Maine poimâine îl vedeam și pe ăsta cu niște Doctorate luate pe la Academia fantomă a SRI…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.