Ce program a pregătit Casa de Cultură Timișoara în această săptămână la...

Ce program a pregătit Casa de Cultură Timișoara în această săptămână la Târgul de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Casa de Cultură Timișoara a anunțat programul de la Târgul de Crăciun din această săptămână.  Începe cu un spectacol inedit, pe patinoarul din fața Operei, unde luni, 13 decembrie, la ora 17:00, păpușarii de la Magic Oz ne vor povesti visul omului de zăpadă.

După spectacol, copii și părinți sunt invitați să participe la împodobirea bradului.


Tot luni, dar la ora 18:00, va fi gata ieslea zămislită de mâinile meșterului George Bostănică, în Piața Operei.

Marți, 14 decembrie, e momentul să urce, pe scena din Piața Libertății, Școala de Arte din Caransebeș, apoi Palatul Copiilor din Timișoara.

Ziua de 15 decembrie îi va aduce în fața publicului pe scena din Piața Libertății pe elevii Victor Geru (vioară) și Leonard Mihale (pian), multiplu medaliat internațional, care face cinste Timișoarei până departe. Cei doi elevi ai Liceului „Ion Vidu” vor fi urmați de Corul Avocaților, dirijat de Codruța Niculescu și acompaniat de Orchestra Maggiore.

În 16 decembrie, pe scena din Piața Libertății va avea loc spectacolul „Folk pentru Revoluție”, de la ora 18, cu Lia Burg, Robert Poka, Mircea Baniciu&Friends.

Vineri, 17 decembrie, nu vor avea loc spectacole fiind zi de doliu în memoria eroilor care s-au jertfit la Revoluția din 1989.

Sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18, pe scena din Piața Libertății va avea loc spectacolul „Cântece de iarnă” cu B Band, Antonia Rădulescu, Alexandra Cancel și Phaser.

Duminică, 19 decembrie, de la ora 18 pe scena din Piața Libertății se va desfășura un concert de colinde din folclorul minorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.