Cele mai bun telefoane în raport de calitate/preț

Cele mai bun telefoane în raport de calitate/preț

0
DISTRIBUIȚI

Telefoanele mobile au devenit o completare obligatorie a vieții de zi cu zi dacă vrei să fii conectat cu lumea, cu serviciul, cu prietenii și, chiar mai mult, dacă vrei să surprinzi ceea ce este în jurul tău, deoarece multe dintre ele s-au îmbunătățit enorm la capitolul fotografie. Acum, găsirea unui telefon mobil care să îndeplinească toate caracteristicile de care aveți nevoie poate fi o sarcină complexă, mai ales datorită gamei vaste a acestor dispozitive electronice. Din acest motiv, am pregătit această selecție ca ghid cu unele dintre cele mai bune opțiuni, modele diferite axate pe toate tipurile de utilizatori și foarte accesibile.

  1. Smartphone Alcatel, diverse culori

Alcatel 1 este un dispozitiv all-in-one care oferă un ecran tactil mare și o cameră foto cu funcții extinse pentru partajarea conținutului pe rețelele sociale. În plus, este disponibil în culorile negru și albastru. Camera din spate de cinci megapixeli, cu blitz, include diferite opțiuni configurate pentru a capta imagini: rafală, panoramă, HDR (cea mai bună gamă de iluminare) și modul noapte.

Ecranul său este de cinci inci și are o memorie internă de 8 GB, pe lângă un gigabyte de memorie RAM, cu posibilitatea de extindere până la 32 de GB cu o memorie externă. Sistemul său de operare este cel al „Android Go Edition”, care îmbunătățește experiența utilizatorului și oferă o funcționare rapidă a dispozitivului.

Foarte funcțional

Acest smartphone îndeplinește o funcție excelentă ca telefon mobil la un preț total accesibil. În plus, designul său ușor și compact îl face un produs ușor de transportat.

  1. Huawei P40 Lite E, culori diferite

Acest telefon Huawei are un senzor de amprentă pentru a-l debloca, situat pe spate. Are trei camere inteligente pe spate: una principală (48 megapixeli), o cameră cu unghi ultra wide (opt megapixeli) și o cameră cu senzor de adâncime (doi megapixeli). Bateria este puternică și durabilă, oferind autonomie de o zi întreagă la o singură încărcare.

Acest model mobil Lite E este echipat cu o memorie internă de 64 GB, patru GB de RAM și permite posibilitatea extinderii stocării sale până la 512 GB. Se remarcă tehnologia sa de recunoaștere inteligentă, care permite identificarea a până la 500 de scene și 21 de categorii în timp real (Mâncare, Munte, Câine, Cer etc.), precum și ajustarea și optimizarea imaginii în fiecare dintre ele.

Cel mai mare ecran

Ecranul său este „Full View”, de peste șase inci, care oferă o vizualizare mai completă a întregului conținut audiovizual, pentru o experiență total captivantă.

  1. Xiaomi Redmi 9, culori diferite

Acest telefon mobil este cea mai bună opțiune pentru iubitorii de fotografie, deoarece datorită celor patru camere din spate este capabil să surprindă diferite tipuri de scenarii cu cea mai bună calitate a imaginii.


Rezoluția sa largă, în Full HD, garantează o experiență vizuală captivantă.

Este un dispozitiv foarte confortabil și ușor de manevrat, cântărind 198 de grame. Are o capacitate de stocare care combină 32 GB de memorie internă și 3 GB de RAM.

Cel mai elegant

Acest telefon are un design compact, ușor și elegant. Este disponibil în culorile negru, albastru și violet, iar spatele are o textură aspră care previne amprentele și păstrează dispozitivul să arate ca nou în orice moment.

  1. Telefon mobil Oukitel robust, diferite modele

Acest telefon mobil este complementul ideal pentru activități în aer liber și sporturi de aventură. Ecranul este Full HD, 5.5 inch si este realizat din sticla securizata extrem de rezistenta, ceea ce confera telefonului o nota eleganta si de asemenea il face un dispozitiv rezistent la zgarieturi, lovituri si caderi. Bateria sa are o putere super mare, atat de mult incat poate fi folosita, in functie de necesitate, ca power bank pentru a reincarca alte telefoane sau tablete. De asemenea, oferă o cantitate mare de spațiu de stocare, extensibil până la 128 de GB.

Telefoane ieftine – oferte

Are patru camere (trei spate și una față de cinci megapixeli, pentru a surprinde cele mai bune selfie-uri ) și patru blițuri cu lumină LED. În plus, lanterna sa este mult mai strălucitoare decât cea a altor telefoane. Permite posibilitatea personalizării unui buton pentru a selecta rapid pe ecranul său tactil ceea ce este folosit cel mai des sau pentru a avea acces rapid la funcții precum lanterna, apelurile de urgență, busola etc. În plus, prezintă multe instrumente: recunoaștere facială, deblocare a amprentei, poziționare GPS și așa mai departe.

Rezistent la apă

Are cel mai înalt standard de rezistență la apă, permițând telefonului să fie scufundat sub apă la 1,5 metri timp de o jumătate de oră fără a suferi nicio deteriorare. În plus, are o gamă largă de operare la diferite temperaturi (până la 50 de grade), făcându-l perfect pentru utilizare în diferite medii, în special pentru sporturi de aventură.