Consilierul liberal Lulciuc după scumpirea gigacaloriei la Timișoara: „Urările de sărbători către...

Consilierul liberal Lulciuc după scumpirea gigacaloriei la Timișoara: „Urările de sărbători către cetățeni par în acest context doar cuvinte fără conținut”

1
DISTRIBUIȚI

Alianța dintre USR și PNL nu pare să mai funcționeze absolut deloc în Consiliul Local Timișoara.

Joi, liberalii s-au împotrivit proiectului USR prin care a fost dublat tariful gigacaloriei.

Adrian Lulciuc, liderul de grup al consilierilor liberali, a transmis, după ședință, că „domnii de la USR sunt fixați pe o singură direcție, pe credința că ideea lor e cea mai bună, chiar dacă nu e așa”.

Lulciuc a reclamat scumpirea ce s-a făcut chiar înainte de Crăciun și va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2022.

„Cadou de Crăciun pentru toți timișorenii racordați la Colterm: dublarea prețului la gigacacalorie, votată azi, în ședința Consiliului Local, cu majoritatea de voturi deja consacrată: USR+Ambruș.


Fără să fiu sarcastic, urările de sărbători către cetățeni par în acest context, doar cuvinte fără conținut. Cum să vii cu asemenea majorări și apoi să le transmiți oamenilor «Crăciun fericit» și un «an nou mai bun»? Fractură logică sau ipocrizie!”, a scris consilierul pe pagina sa de Facebook.

Adrian Lulciuc s-a referit și la propunerea liberalilor, de a face, treptat, scumpirea apei calde și a căldurii, fără a rata ocazia de a lăuda guvernul liberal.

„Grupul PNL a avut o poziție echilibrată și corectă: creșterea eșalonată de 20% până în primăvara anului viitor. Tot PNL, prin demersurile guvernamentale, a fost cel care a asigurat suma necesară – 54 milioane de lei – pentru ca toți abonații Colterm să aibă căldură iarna aceasta. Dar, din păcate, domnii de la USR sunt fixați pe o singură direcție, pe credința că ideea lor e cea mai bună, chiar dacă nu e așa. Responsabilitate politică înseamnă să fii conștient că dacă există chiar 1% șanse să fie și alte măsuri fără repercusiuni sociale, să analizezi toate posibilitățile, să asculți toate opiniile și să iei cea mai bună decizie pentru cetățeni, chiar dacă interesele de partid sunt altele”, a fost de părere Lulciuc.

1 COMENTARIU

  1. La Oradea, primaria acopera doar 25% din pretul gigacalorie si primarul e PNL-ist, dar realist. Doar voi partidul comunist PNLSD v-ati opus ca populatia sa suporte mai mult, desi din cauza populismului administratiei Robu s-a ajuns aici. Vreti sa atrageti atentia ca sunteti grijulii, dar ati capusat Coltermul cu neveste si amante si NU ATI RETEHNOLOGIZAT deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.