Crăciun „popular” cu Ansamblul Banatul și Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului

Crăciun „popular” cu Ansamblul Banatul și Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-871676481">

Cei care îndrăgesc cultura tradițională și iubitorii de folclor vor avea prilejul de a petrece sărbătoarea Crăciunului cu ansamblul profesionist „Banatul” și ansamblul folcloric „Cindrelul – Junii Sibiului”, care vor fi gazdele colindătorilor din întreaga țară.

Colindători, ansambluri și artiști de renume din 13 județe sunt protagoniștii spectacolului „Datini și obiceiuri de iarnă”, care va fi difuzat de TVR1 în seara de Ajun și în prima zi a Crăciunului.

Într-o atmosferă de basm, vor colinda Nicolae Furdui Iancu, Mariana Anghel, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Carmen Popovici Dumbravă, Stana Stepanescu, Raluca și Oana Stanca, Ciprian Pop, Antonela Ferche Buțiu, Robert Târnăveanu, Alina Bîcă, Ovidiu Homorodean, Bogdan Toma și Ilie Medrea, care vor aduce atmosfera Crăciunului în casele telespectatorilor.

Spectacolul de colinde va putea fi urmărit vineri, 24 decembrie, de la ora 21:00, și sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 17:45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.