„Despre dragoste, cu dragoste”, ultimul spectacol din acest an la Teatrul Național...

„Despre dragoste, cu dragoste”, ultimul spectacol din acest an la Teatrul Național Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

„Despre dragoste, cu dragoste” este spectacolul teatrului național timișorean pregătit pentru acest final de an, care va fi jucat joi, 23 decembrie, de la ora 19:00, în sala mare a teatrului.

Spectacolul se dorește a fi, înainte de toate, o întâlnire, un moment de bucurie și pace în vremuri dominate de izolare și despărțiri, pentru a aduce pe chipurile spectatorilor un zâmbet și pentru a-i face să trăiască emoții atât de necesare pentru sănătatea sufletului.

Scenariul și regia artistică sunt semnate de Ada Lupu Hausvater iar invitați în acest spectacol sunt actrița Lavinia Șandru și muzicienii Andrei Păunescu și Emeric Imre, care li se alătură actorilor Teatrului Național – Ion Rizea, Claudia Ieremia, Alina Ilea, Cătălin Ursu, Ana Maria Cojocaru, Matei Chioariu, Bogdan Spiridon, Mălina Petre, Ana Maria Pandele Andone, Alecu Reus, Mirela Puia, Cristian Szekeres, Andrei Chifu, Iuliana Crăescu, Flavia Giurgiu, Paula Maria Frunzetti, Roberta Popa și Cristina König.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau la agenția de bilete a teatrului, deschisă între orele 11:00 și 19:00.


Numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.