Diaconu: ”Niciun certificat de C02 nu a fost achiziționat anul acesta ceea...

Diaconu: ”Niciun certificat de C02 nu a fost achiziționat anul acesta ceea ce va duce la o nouă amendă anul viitor”

1
DISTRIBUIȚI
Consilierul local PNL, Dan Diaconu, a reacționat și el, astăzi, după ce administrația condusă de Dominic Fritz a susținut, după ce Curtea de Apel Timișoara a confirmat legalitatea amenzii record de 21 milioane de euro primită de Colterm SA, că vina aparține vechii conduceri a primăriei care nu a prevăzut bani în buget pentru cumpărarea certificatelor de CO2. 
Liberalul a susținut în cazul deciziei instanței că ”nu e nimic nou pentru oricine a citit măcar trei rânduri în afara propagandei mincinoase. Halucinant e însă răspunsul “administrației slogan”, bun de susținut milioane de lei trimise în contul unei firme de avocatură angajate pe bani mulți, dar cu rezultate ce nu au fost prezentate niciodată Consiliului Local.


Cum placa stricată cu textul “am contestat amenda, deci nu mai există” nu mai poate funcționa, am primit un nou text hilar, dacă nu ar friza absurdul. Acum vinovată e fosta administrație că nu a lăsat bani în buget pentru plata certificatelor CO2. Telefoanele de la 3 noaptea atât au putut produce. Treziți-vă, la 3 noaptea, la 7 dimineața, sau la ce oră doriți. Sunteți la guvernarea Timișoarei de un an și două luni. Bugetul anului 2021 a fost creația exclusivă a administrației Fritz, un buget plin de slogane, așa cum vă place, un buget însă construit de la zero de către voi. Cum ar fi putut fosta administrație “să vă lase bani în buget” pentru plata certificatelor?”

Făcând inventarul “reformei” termoficării din 2021, realizată de USR, Diaconu a avertizat că  ”niciun certificat de C02 nu a fost achiziționat anul acesta ceea ce va duce la o nouă amendă anul viitor”.

”E sfârșit de an și cu toții încercăm să ne bucurăm de sărbători. Ianuarie însă va veni cu facturi duble pentru cei racordați la sistemul centralizat, unele foarte greu de achitat. Iar pentru acest sistem de încălzire este, foarte probabil, ultimul an de existență. Că e bine, că e rău, rămâne de văzut în viitor. O rugăminte, însă, pentru 2022. Vă rog încercați să nu mai “reformați” nimic”, le-a cerut liberalul foștilor colegi de alianță. 

1 COMENTARIU

  1. diaconule, tu nu trebuia sa fii in puscarie pentru ucidere de om cu poarta aia de la intrare? caca-m-as pe rotary clubul tau. cat despre certificatele co2, foarte curios ca jegul fritzulake nu le-a platit, ca doar sunt o gaselnita comunista. fritz e mare fan comunism, ca doar nu degeaba are sotia chinezoaica, membra ONU, organizatie de pedofili si traficanti de oameni dovediti. de nu v-ati transforma voi astia din clasa politica in jeleu si mancare de pisici! vine si ziua aia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.