Directorul Aeroportului Internațional Timișoara își strânge lucrurile și e gata de plecare....

Directorul Aeroportului Internațional Timișoara își strânge lucrurile și e gata de plecare. O pușcă, printre obiecte personale

0
DISTRIBUIȚI

Directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, Dorel Grădinaru, și-a făcut bagajele și este gata să plece din funcție.

Vă reamintim că, în urmă cu două săptămâni, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, l-a luat în vizor pe Grădinaru, de a cărui activitate nu este mulțumit. „Am avut o discuție cu domnul director al Aeroportului apropo de modul în care e gestionată activitatea acolo, de nemulțumirile pe care le am, și nu sunt puține, și de cum vede dumnealui activitatea sa în perioada următoare. O autoevaluare i-am cerut. O aștept. Are maximum o săptămână”, a spus, în urmă cu 14 zile, la Timișoara, Sorin Grindeanu.

Întrebat atunci de Pressalert.ro ce are să îi reproșeze managerului Aeroportului, Grindeanu a răspuns: „sunt multe.


De la chestiuni simple, chiar vorbeam și cu domnul prefect mai devreme și cu colegii mei. Când vin cu avionul de la București, de obicei îl folosesc cel de seară, vă dau chestiuni simple, care îți arată de când intri într-un aeroport dacă există preocupare sau nu. E câte o singură lampă în tavan deschisă, linoleumurile toate arată de parcă a trecut Al Doilea Război Mondial pe acolo – chestiuni simple. Chestiunile mai grele: nu am înțeles de ce, în perioadă de pandemie, care a afectat traficul aerian nu doar la Timișoara, ci peste tot, cheltuielile de personal au crescut. Au plecat 46 de oameni din aeroport și au venit 64 având în vedere că cifra de afaceri a aeroportului a scăzut cu 30%. Sunt semne de întrebare.”

Astăzi, ministrul Sorin Grindeanu a spus că directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Dorel Grădinaru, și-a adunat lucrurile, printre care și o pușcă, și a plecat, el nefiind timișorean.

Adunarea Generală a Acționarilor de la aeroport va avea loc în data de 5 ianuarie 2022 și atunci se va lua o decizie privind conducerea acestei instituții.

Sorin Grindeanu a declarat, azi, într-o conferință de presă la Prefectura Timiș, că nu a primit o autoevaluare din partea directorului Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, după ce i-a solicitat acest lucru în urmă cu două săptămâni.

„Directorul Aeroportului din Timișoara înțeleg că și-a adunat lucrurile, printre care și o pușcă. Nu e timișorean și avea diverse lucruri pe aici. Ca să transporți o pușcă pe calea aerului e nevoie de autorizație”, a declarat Sorin Grindeanu.

„Înțeleg că în data de 5 ianuarie (n.r. – 2022) va fi o adunare a acționarilor în care se va lua o decizie în privința conducerii Aeroportului Timișoara”, a adăugat Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.