Directorul aeroportului ”Traian Vuia” îl sfidează pe Grindeanu: ”Nu mi-am dat demisia...

Directorul aeroportului ”Traian Vuia” îl sfidează pe Grindeanu: ”Nu mi-am dat demisia și nici nu am de ce”

0
DISTRIBUIȚI

Dorel Grădinaru, directorul Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara a declarat, astăzi, că nu și-a dat demisia așa cum i-a cerut ministrul Transporturilor.


”Vreau să lămuresc acest lucru, nu mi-am dat demisia și nici nu am de ce. Dacă domnul ministru a spus ca nu sunt bun și trebuie sa plec, trebuie să îmi spună de ce nu sunt bun”, a susținut Grădinaru.

Numit cu sprijinul lui Marcel Vela, Grădinaru a continuat pe poziții de forță, afirmând ”nu mi-am dat demisia și nici nu mi-o dau. Dacă domnul ministru m-a chemat de doua ori, aici și la București, să îmi dau demisia… Nu mi-o dau, sunt un tip performant. Mă simt mult mai bine acasă cu familia mea, decât aici, la muncă, dar am ales să lucrez. A treia oara m-a sunat șeful de cabinet, m-a chemat la Timișoara, la o cârciumă. Mi-a spus aceeași problema, să îmi dau demisia. Eu nu vreau sa fiu cu capul în jos”.

Directorul aeroportului nu a comentat nimic despre acuzațiile lui Grindeanu că în perioadă de pandemie, când activitatea aeroportului a fost redusă drastic, au plecat 46 și au venit 64.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.