Directorul Aquatim: Apa livrată pe toată perioada pandemiei a fost sigură. Care...

Directorul Aquatim: Apa livrată pe toată perioada pandemiei a fost sigură. Care a fost cea mai mare provocare Video

0
DISTRIBUIȚI

Directorul general al Aquatim, Ilie Vlaicu, a declarat la interviurile Pressalert.ro, că pandemia de coronavirus a fost o adevărată provocare pentru că responsabilitatea de a furniza apă încontinuu unui oraș este foarte mare.

„Exista riscul carantinării, dar ne-am organizat, ne-am cumpărat containere în uzinele de apă, în stațiile de epurare, ne-am făcut echipe mai mici, am trecut cu bine peste această perioadă. Am atras proiecte, fonduri, ceea ce știm noi să facem. 2021 a fost anul în care am luat din nou premiul I între companiile de apă din țară, e o satisfacție și pentru noi, care am muncit mult în această perioadă. De vreo șase, șapte ani suntem pe primul loc”,a declarat directorul general al Aquatim.

Ilie Vlaicu a mai precizat că „secretul” succesului este crearea unei structuri funcționale.


„De fapt, aceasta este baza, trebuie să ai o structură funcțională. A face management înseamnă un fel de rețea neuronală, că acum este la modă să discutăm despre digital, în care ai diverse noduri de rețea în care circulă informația, circulă decizia, și unde este o problemă trebuie să se semnaleze. Lucrăm pe proiecte, avem bani, facem multe investiții și le facem bine”, ne-a spus Ilie Vlaicu.

În ceea ce privește siguranța calității apei livrate în timpul pandemiei, directorul general al societății de apă-canal, spune că au fost respectate toate regulile impuse la nivel național, cu distanțare, lucrat de acasă, munca simultană cu mai multe echipe, mai mici, care să nu se întâlnească.

„Virusul nu trăiește în apă, acesta este un lucru sigur. El a fost regăsit în unele țări în apele menajere, adică în apele care rezultă de la baie. Am avut mereu materiale pentru trei luni. Cea mai mare problemă, care nu se spune, a fost că s-au rupt lanțurile de aprovizionare, deci am depins de o pompă, de niște chimicale sau de niște materiale de schimb care nu veneau. Deci, din punctul ăsta de vedere, am fost la limită. Aș putea că liniștesc consumatorii noștri că măsurile luate ne-au permis să funcționăm în siguranță, tehnologia o stăpânim, avem oameni pregătiți și am învățat mai multe din această perioadă”, a precizat directorul Vlaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.