Doctari Group deschide un hub tehnologic la Timișoara și angajează specialiști software

Doctari Group deschide un hub tehnologic la Timișoara și angajează specialiști software

0
DISTRIBUIȚI
  • Un hub technologic este deschis la Timișoara de către doctari group, lider german în furnizarea serviciilor medicale
  • doctari group furnizează tehnologii inteligente, instrumente digitale, noi modele de lucru pentru plasamente profesionale temporare sau permanente, tehnologii și soluții pentru domeniul medical
  • Noua echipă creată la Timișoara, parte a doctari group, lucrează la dezvoltarea unei platforme integrate gândită cu scopul de a îmbunătăți în viitor viața profesională a celor care lucrează în domeniul sănătății
    Marius Pentek, Managing Director – Doctari Group Technologies

     

Grupul german doctari, lider în furnizarea soluțiilor tehnologice pentru sectorul medical, a deschis la Timișoara un hub tehnologic în cadrul căruia se va realiza dezvoltarea unei platforme integrate pentru profesioniștii din domeniul sănătății.


30 de specialiști software sunt așteptați să se alăture biroului din Timișoara în 2022, în acest moment pozițiile fiind încă deschise (doctarigrouptech.ro). Sunt folosite cele mai noi tehnologii: JavaScript, React și AWS iar echipele de dezvoltare de produs pot lucra autonom și responsabil. Împreună ele contribuie la îmbunătățirea vieții profesionale a angajaților din domeniul sănătății și contribuie la atingerea performanței și creșterea eficienței în instituțiile medicale.

Prin deschiderea hub-ului din Timișoara doctari group își propune construirea și extinderea unei platforme integrate destinate domeniului îngrijirii medicale. Cu parteneri puternici alături, doctari group generează o platformă digitală care optimizează managementul facilităților medicale și cel de personal medical. Hub-ul central conectează ofertele companiilor grupului doctari, oferind de la servicii de programare la identificarea medicilor disponibili. Este astfel creată o piață digitală care aduce la un loc facilități medicale și profesioniști în domeniu.

doctari group invită specialiștii software să se alăture biroului din Timișoara. În Germania doctari group are birouri în 6 locații și colaborează strâns cu medici, asistente și clinici din toată țara, pentru a face procesele mai inteligente și mai eficiente.

Despre doctari group

doctari este, în Germania, lider în furnizarea serviciilor în domeniul sănătății, îmbinând experiența sa de peste 10 ani cu o platformă digitală de soluții și cu cea mai vastă rețea de profesioniști medicali. doctari group este un pionier în tehnologie, fiind prima firmă care a lansat platforma de rezervări on-line doctari pro. Toate companiile din cadrul grupului se concentrează atât asupra inovării în managementul forței de muncă, cât și asupra calității vieții profesioniștilor din domeniul medical, ceea ce determină îmbunătățirea sistemului medical în ansamblu. doctari este o companie din portofoliul fondului internațional de investiții Vitruvian Partners.