„Eroi urbani”, o campanie inedită care pune în evidență povești pline de...

„Eroi urbani”, o campanie inedită care pune în evidență povești pline de fapte bune, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

În luna decembrie, Piața Unirii din Timișoara este locul de desfășurare a campaniei „Eroi urbani”, inițiată de Ness România și realizată de Fundația Comunitară Timișoara.

Cei șapte eroi urbani prezentați în instalația din Piața Unirii sunt exemple de oameni care nu doar cred în schimbarea în bine, dar o și reprezintă, și își dedică fiecare zi unor activități importante pentru cei din jur. Ei activează în domenii diferite, de la social și umanitar, până la medical și educație și au fost aleși dintr-o listă de 29 de nominalizări, de către un juriu format din două jurnaliste, trei persoane din mediul de afaceri și un reprezentant al Fundației Comunitare Timișoara.

Reprezentanții Ness România consideră că recunoașterea valorilor și a faptelor bune oferă o șansă în plus binelui iar poveștile celor șapte eroi aleși pot fi un exemplu, iar cei ai Fundației Comunitare Timișoara adaugă că toate comunitățile,  chiar și cele mai dezvoltate, trec adesea prin situații de criză și au dificultăți care pot fi rezolvate prin solidaritatea membrilor săi care se implică.


Prin această campanie, fundația dorește să aducă la cunoștința publicului larg povești pline de fapte bune, care, prin puterea exemplului, să-i inspire pe cât mai mulți și să redea concitadinilor speranța că există oameni în oraș care acționează în slujba binelui comun.

Instalația „Eroi Urbani” va sta în Piața Unirii până în 10 ianuarie 2022 și vrea să fie un exemplu pentru toți cei care doresc să se implice în bunul mers al comunității, devenind, la rândul lor, eroi urbani.

Campania se desfășoară în paralel la Timișoara și la Iași, prin câte o instalație de totemuri, dar și online, pe site-ul www.eroiurbani.ro, unde pot fi găsite mai multe exemple de astfel de eroi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.