Eveniment caritabil organizat de TSD Timișoara. Haine, rechizite și dulciuri, donate copiilor...

Eveniment caritabil organizat de TSD Timișoara. Haine, rechizite și dulciuri, donate copiilor dintr-un centru familial

0
DISTRIBUIȚI

Echipa TSD Timișoara a organizat, astăzi, acțiunea „O șansă pentru viitor”, care își propune să ridice un semnal de alarmă asupra unei probleme cu care asociațiile și fundațiile caritabile se confruntă în prezent.

„Odată cu începutul pandemiei, atenția publicului s-a îndreptat, justificat, către spitale și către sistemul sanitar. Donațiile care altădată erau destinate copiilor cu situații speciale s-au redirecționat către achiziționarea de echipamente medicale menite să ajute la combaterea pandemiei. Echipa de tineret a acordat astăzi ajutor Serviciului de tip familial Sfântul Stelian din Timișoara, donând haine, încălțăminte, dulciuri, rechizite școlare și jucării, în valoare de peste 2.000 de euro, pentru a le face copiilor din acest centru sărbătorile mai frumoase”, au comunicat social-democrații.

„Moș Crăciun nu trebuie să facă discriminări. Copiii merită să simtă spiritul sărbătorilor și bucuria cadourilor, indiferent de situația dificilă în care se găsesc, pentru ca mai târziu să împartă la rândul lor aceeași grijă și căldură. Astăzi, întreaga organizație s-a mobilizat pentru a ajuta copiii să fie cu un pas mai aproape de un viitor frumos. În cazul unei fetițe de 17 ani din centrul Sfântul Stelian, acest viitor se vrea a fi în domeniul medical, visul acesteia fiind să devină medic endocrinolog. A fost emoționant pentru mine să văd cum cineva luptă pentru acest vis în ciuda tuturor piedicilor. Noi, cei mai norocoși, nu avem nicio scuză”, a transmis Răzvan Barta, președinte TSD Timișoara.

„Am găsit în acest loc 12 luptători care în ciuda problemelor și greutăților pe care le au, luptă în fiecare zi pentru visurile lor.


Cu toții am avut ceva de învățat de la acești copii și sper că am reușit să le aducem o mică bucurie înainte de sărbători”, a precizat Turi Viorel, vicepreședinte TSD Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.