Firmele timișene, invitate să participle la un târg internațional în Grecia. Cum...

Firmele timișene, invitate să participle la un târg internațional în Grecia. Cum se pot înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș oferă firmelor timișene posibilitatea de a participa în calitate de vizitatori la cea de-a XXIX-a ediție a Târgului Internațional pentru Echipamente, Utilaje Agricole și Furnituri „Agrotica 2022” – cel mai important eveniment de profil din sud-estul Europei. Târgul, găzduit de centrul internațional HELEXPO Salonic e organizat în perioada 27 – 30 ianuarie 2022, în orașul grec Salonic, iar firmele românești beneficiază de sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial.

La târg vor fi prezente companii producătoare de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare și alte domenii conexe.


Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en, iar prin programul „Hosted Buyers Program” susținut de guvernul elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru două-trei nopți de cazare la hotel de patru sau cinci stele, transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante și organizarea unor întâlniri în cadrul expoziției.

Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire. Înainte de plecarea din România, trebuie completat formularul „PLF”.

Costurile de organizare sunt de 150 lei + TVA pentru companiile membre ale CCIATși 300 lei + TVA pentru companiile care nu sunt membre, iar termenul de înscriere este 20 decembrie 2021.

Rrelații suplimentare privind procedura de înscriere pot fi obținute la numărul de telefon 0372 185 285 sau la adresa de e-mail ccoroian@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.