Formația Manic Sinners a lansat o nouă piesă din albumul de debut...

Formația Manic Sinners a lansat o nouă piesă din albumul de debut care va apărea la casa de discuri italiană Frontiers Music

0
DISTRIBUIȚI

Trupa Manic Sinners a lansat cel de-al doilea single, numit „Drifters Union“, din albumul de debut intitulat „King Of The Badlands“, disc care va fi lansat în data de 18 debruarie 2022 la casa de discuri italiană Frontiers Music.

Ovidiu Anton, Adrian „Baciu” Igrișan și Toni Dijmărescu au lansat cu această ocazie și un videoclip, iar casa de discuri italiană a anunțat și tracklistul materialului discografic care este cuprins din melodiile Drifters Union, King Of The Badlands, Anastasia, Ball And Chain, Under The Gun, Out For Blood, Carousel, Nobody Moves, Play To Lose, Crimson Queen, A Million Miles și Down In Flames.

Albumul a fost mixat și masterizat de către celebrul muzician și inginer de sunet, Alessandro Del Vecchio, cunoscut melomanilor datorită colaborărilor sale cu trupe ca Revolution Saints, Hardline sau Jorn.

„Ar fi fost fantastic să îi am pe băieți în studioul meu în timpul mixajelor, e mult mai bine, mai rapid și mai eficient. Dar timpurile în care trăim sunt cum sunt, deci trebuie să ne adaptăm la ele și să facem o treaba bună, pentru că fanilor nu le pasă dacă am lucrat cu trupa la material de la distanță sau nu.


El trebuie să sune bombastic și să trasmită energia pe care o au piesele și trupa. În acest caz, distanța ne-a fost chiar de ajutor, fiindcă am putut să ne organizăm mai bine, să analizăm pașii următori și detaliile cu mai mare atenție. În mod normal, muncă de mixaj se face «pe ceas», ceea ce este un factor de stres, iar această producție a fost una foarte relaxată. Cât privește soundul, un album de debut este pivotal pentru cariera unei trupe. În cazul meu, mă simt răspunzător pentru prima impresie și impactul pe care trupa îl va avea pe piață. Practic, voi face parte din istoria ei, prin acești primi pași pe care i-am făcut împreună. Eu am încercat să fac un mix detaliat și energic, iar de restul s-au ocupat acești băieți, care au compus un material atât de bun, făcându-mi munca mai ușoară și mult mai plăcută“, a spus Alessandro Del Vecchio despre această colaborare.

Prima piesă din albumul de debut al formației Manic Sinners a fost lansată la sfârșitul lunii octombrie și poartă titlul de „Down in flames“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.