A fost lansată o nouă campanie pentru donarea de sânge

A fost lansată o nouă campanie pentru donarea de sânge

1
DISTRIBUIȚI

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara a lansat campania de mobilizare pentru donarea de sânge „Punem lumea în mișcare!”

Campania a fost gândită, dezvoltată și gestionată de o echipă de studenți de la specializarea Publicitate, anul III, ca proiect de seminar la disciplina Publicitate Online, coordonată de lect. univ. dr. Silvia Fierăscu.

Studenții, Andrada Caliope Iacobici, Ligia Ardelean, Dani Pieptănar, Ille David, Lorena Grosu și Maria Bojor, împreună cu reprezentanta echipei CRTS, Somogyi Timea, își propun să mobilizeze comunitatea la salvat vieți, prin inspirația poveștilor donatorilor, ale personalului CRTS, și ale supraviețuitorilor care au primit sânge, și prin informare corectă și coerentă privind beneficiile și impactul donatului de sânge asupra vieții.

Campania „Punem lumea în mișcare!” va rula pe parcursul lunilor decembrie și ianuarie, cu mesajul „Fii și tu erou.


Donează și salvează.”

Puteți să urmăriți poveștile și infograficele utile pe Facebook (https://www.facebook.com/Transfuzii)  și Instagram (https://www.instagram.com/transfuzii.timisoara/).

„Sperăm să investiți 90 de minute în salvarea a minimum trei vieți, o dată la câteva luni. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, de pe Strada Martir Marius Ciopec nr. 1 vă așteaptă cu drag”, au transmis reprezentanții Centrului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.