A fost desemnat constructorul pentru noua creșă de pe Calea Bogdăneștilor din...

A fost desemnat constructorul pentru noua creșă de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții municipalității au anunțat, luni, că a fost finalizată licitația și a fost desemnat constructorul pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului: „Construcția și echiparea infrastructurii pentru educaţie timpurie antepreşcolară în Municipiul Timișoara- Calea Bogdăneștilor”.

Este vorba despre realizarea unei investiții cu destinația de creșă, o construcție nouă, cu parter și un etaj pe o parcelă în suprafață de 3.000 mp.


Clădirea va găzdui, la parter, patru săli pentru grupe de copii, patru dormitoare, spații tehnice/depozitare, spațiu multifuncțional, cabinet medical, grupuri sanitare.

La etaj vor fi spații administrative, bucătărie, spații tehnice/depozitare, spălătorie, spații pentru socializare. Încălzirea apei calde se va realiza cu două centrale termice cu funcționare pe gaz, însă se va folosi și un sistem cu panouri solare.

Accesul pietonal/auto principal se va realiza de pe str. Amzei, iar cel secundar de pe str. Ștefan Nădășan.

Firma care va executa lucrarea este Extra Prompt SRL. Valoarea este de 5,3 milioane lei fără TVA. Construcția trebuie să fie gata în 20 de luni.

Primăria Timișoara construiește cu fonduri europene trei creșe: una în zona Ion Ionescu de la Brad, unde lucrările au început recent, alta pe strada Cocea din Ciarda Roșie, unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor, și cea de pe Calea Bogdăneştilor, pentru care astăzi a fost semnat contractul de execuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.