GAL Timișoara va investi aproape 1 milion de euro în locuințe sociale...

GAL Timișoara va investi aproape 1 milion de euro în locuințe sociale din zona Traian. Asociația a organizat și un concurs gastronomic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1457942805">

Președintele Grupului de Acțiune Locală Timișoara, Cătălin Tiuch, a vizitat vineri Piața Traian pentru a-l felicit pe președintele Asociației „Cetățean de Traian”, Sergiu Lazin, pentru târgul de crăciun pe care il lansează, Seri de TraIARNĂ, dar și pentru a discuta despre posibilitățile de dezvoltare ale cartierului Traian.

„Pentru a contribui la dezvoltarea cartierului Traian și a veni în sprijinul năzuințelor Asociației Cetățean de Traian, GAL Timișoara va finanța în perioada următoare investiții în locuințe sociale, cu o sumă de 900.000 de euro. Menționăm că proiectul GAL Timișoara a plecat de la ideea de a rezolva statutul tuturor spaților sociale din zona Traian, încerând să asigure fonduri pentru acoperirea deficitului locativ al primăriei Timișoara”, a transmis Cătălin Tiuch prin intermediul unui comunicat.

„Mai mult decât atât, continuând efortul de promovare a mărcii locale «Produs în Banat», pentru a susține industria HoReCa și pentru a continua eforturile Asociației pentru Promovarea Turismului Timiș, Asociația GAL Timișoara a realizat un concurs gastronomic, un prim eveniment de acest tip, prin intermediul unui proiect cofinanțat de Consiliul Județean Timiș”, mai spune mesajul lui Tiuch.

Iată lista câștigătorilor:

  1. Premiul special pentru contribuția adusă la dezvoltarea fondului de retete tradiționale din Banat: Clătite la tigaie
  2. Premiul special pentru utilizarea  ingredientelor naturale: Restaurant Valahia
  3. Premiul special pentru preparatul care respectă rețeta tradițională și caracteristicile produsului: Casa Iorgovanul
  4. Premiul special pentru cel mai tradițional produs: Casa del Sole
  5. Premiul special pentru cel mai bun antreu: Restaurant Miorița.

Recomandările pot fi vizualizate pe site-ul https://bucatarie.inbanat.ro/recomandari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.