Încă trei podiumuri pentru CSU Politehnica, în ultima zi la Campionatul Naţional...

Încă trei podiumuri pentru CSU Politehnica, în ultima zi la Campionatul Naţional de Înot în bazin scurt

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU Politehnica Timişoara – Nataţie / Facebook

CSU Politehnica a avut rezultate lăudabile şi în ultima zi de concurs la Miercurea Ciuc, cu ocazia Campionatului Naţional de Înot în bazin de 25 metri. Astfel, Emil Dăncăneţ a mai cucerit o medalie, de argint de această dată, la 200 m bras, în timp ce seniorii şi juniorii şi-au adăugat câte un bronz la ştafetă 4×50 de metri mixt.

Reamintim că în zilele precedente sportivii timişoreni au luat prin Andrei Şimon un bronz, respectiv o medalie de argint şi una de aur prin Emil Dăncăneţ, în timp ce ştafetele e seniori şi juniori şi juniori ale clubului şi-au mai adăugat câte un loc 3 în palmares.

Competiţia naţională a adus lauri pentru CSU Poli şi în ultima zi, ieri, 10 decembrie, când Emil Dăncăneț (17 ani) s-a clasat pe locul 2 în proba 200 m bras, la seniori, cu timpul 2.15.44. Câştigătorul Mihai Iacob (CSM Pitești) a obţinut un nou record național la categoria 17 ani – 2.13.34.

Alte medalii, ambele de bronz au venit prin echipele de ştafetă 4×50 m mixt masculin.


La seniori, în formula Patrick Damian (20 ani), Emil Dăncăneț (17 ani), Bogdan Checicheș (17 ani) si Andrei Șimon (23 ani) s-a obţinut timpul de 1.42.67. La juniori, Albert Cojanu (16 ani), Lucian Hoțea (15 ani), Sebastian Lupuț (15 ani) și Mihai Toma (16 ani) au realizat timpul 1.47.78.

În total CSU Politehnica s-a întors aşadar cu un loc 1, două locuri 2 şi cinci locuri 3 de la Campionatul Naţional în bazin scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.