Ipocrizia administrației Fritz – brad artificial în centrul Timișoarei, brad natural în...

Ipocrizia administrației Fritz – brad artificial în centrul Timișoarei, brad natural în sediul primăriei

4
DISTRIBUIȚI

Administrația condusă de Dominic Fritz a ajuns să aibă un dublu standard în tot mai multe probleme.


Anul acesta, în centrul Timișoarei a fost instalat un brad artificial, motivația fiind, evident, una ecologică.

”Vom avea un brad de Crăciun din lumini anul acesta și nu unul natural. Să dobori un brad de 15 metri, nu îl dobori dintr-o pepinieră, îl dobori dintr-o pădure. Poate că nu se face ”primăvară” cu un brad protejat la Timișoara, dar poate se va întâmpla în mai multe orașe”, declara Camelia Mingasson, directorul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara pentru opiniatimisoarei.ro. În târgul de Crăciun din centrul orașului au fost aduși mai mulți brăduleți în ghivece. Bradul artificial a atras pe rețelele sociale numeroase comentarii negative din partea timișorenilor.

Grija pentru pădure a administrație Fritz se oprește la ușa Primăriei Timișoara. La propriu pentru că în momentul în care intri în clădirea de pe bulevardul C.D. Loga ești întâmpinat de un frumos brad natural, înalt până-n tavan.

4 COMENTARII

  1. Imi place tot mai mult calitatea “jurnalismului” local. Accidente, subiecte la indemana unui elev de liceu, si mai cate o dezvaluire servita de epoleti. Bravo…

    Tot am asteptat un articol in care sa se compare ritmul de pe santiere, Fritz vs Robu. De ce la Robu mereu ploua si se intarzia cu anii, si la Fritz am vazut pe Cetatii utilaje seara, schimbul doi, pe 1 decembrie!!!

    Hai sa va vad, profesionistilor.

    • Ca si multe altele de bun simt… nerealizari care nu cereau nici fonduri măcar. Decit ceva management. Care cam lipseste la „echipa mea”
      A trecut un an si pistele vechi de biciclete cu bordurile inalte sunt tot inpracticabile ptr biciclisti. De parca era greu să pui 2 muncitori de la SDM să slefuiasca cu un flex niste coboriri… NEPĂSARE ENGROS. Ce face CITYMANAGERU prețios? Se vede ca nicicare n-a circulat cu bicicleta DECIT IN CAMPANIA ELECTORALĂ…

  2. Chestie de bani, una e sa cumperi un brad de cateva sute de lei pentru Primarie pe care sa-l cari cu o furgoneta si sa-l instaleze 2 oameni, un brad artificial de marimea asta nu e simplu de gasit, ar fi costat multe mii de lei. Ecologic vorbind, brazii cresc cam 30cm pe an. In Primarie a fost pus un brad de 10-12 ani, cel din strada ar fi avut 50 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.