Jimbolia în ritm de rock: The Hidden Jester a lansat o nouă...

Jimbolia în ritm de rock: The Hidden Jester a lansat o nouă melodie și pregătește al doilea album

0
DISTRIBUIȚI

Formația The Hidden Jester a lansat un nou videoclip la piesa „My Way”, rockerii din Jimbolia pregătind pentru zilele următoare și lansarea unui nou material discografic.

„Albumul va conține nouă piese care se referă  la multiple personalități ale unui personaj, același Mr.Anderson ca pe primul album. Mai multe o să povestim după ce vom  lansa albumul pe piață, înainte de sărbători. Din cauza restricțiilor lansarea oficială a discului, cu un concert, va avea loc anul viitor, într-o locație din Timișoara pe care o vom anunța ulterior“, a spus Cristian Tucă.

În luna septembrie a acestui an, The Hidden Jester a lansat videoclipul piesei „Devil in my Head”.


Trupa a luat naștere la mijlocul anului 2018 la inițiativa lui Cristian Tucă (AIM, Overtone) care, „profitând” de faptul că Aim s-a desfintat, iar Overtone a intrat într-o mică pauză din diverse cauze, s-a gândit să transpună într-un album mai multe idei adunate de-a lungul timpului.

Discul „Mr. Anderson’s Journey Through Various States Of Mind” a fost lansat cu doi ani în urmă, iar numele de The Hidden Jester, a venit de la ideea conform căreia proiectul era unul născut mai mult din distracție și artistul trebuia să fie cât mai discret, mai în spate, mai ascuns. Anul trecut, înainte de pandemie, a ajuns în formație Alin Crăciunescu (Confuz, SART), cu care Cristian a început munca la următorul material muzical. Datorită poftei de a cânta și live, în același an, tot în timpul pandemiei, au fost găsite și componentele lipsă, adică Richard Ebner (Black Fang, Within the Nova, Sanctuar, Pandora) la tobe, și Robert Simon (Black Fang) la bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.