Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost...

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți de agenții de la Poliția Rutieră

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-78205777">

Polițiștii timișeni au depistat pe șoselele din județ mai mulți șoferi care au comis diverse infracțiuni rutiere și le-au întocmit dosare penale.

În data de 27 decembrie, polițiștii din Deta au depistat pe strada Victoriei din oraș un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot luni, 27 decembrie, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbană Timișoara au depistat, pe strada Behelei, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, refuzând procedura.

În data de 27 decembrie, în jurul orei 18:30, polițiștii din Sânnicolau Mare au depistat, în localitatea Sânpetru Mare, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 27 decembrie, în jurul orei 20:10, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Sânpetru Mare, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că autoturismul figura neînmatriculat, având aplicat un număr de înmatriculare care ar fi aparținut unui alt autoturism.

În data de 28 decembrie, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Lugoj au oprit pentru control, în localitatea Racovița, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că bărbatul figura cu dreptul de a conduce suspendat.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.