Mare atenție dacă plecați de acasă de sărbători, hoții nu își iau...

Mare atenție dacă plecați de acasă de sărbători, hoții nu își iau concediu. Sfaturile polițiștilor timișeni

0
DISTRIBUIȚI

S-a dat startul sporturilor de iarnă și tot mai mulți timișeni aleg să-și petreacă sărbătorile de iarnă la munte sau să plece în concediu, fapt pentru care este momentul să fie prevăzători, pentru ca sărbătorile să rămână un moment de bucurie.

În acest sens, polițiștii timișeni le recomandă oamenilor să încuie ferestrele și ușile chiar dacă pleacă de acasă pentru o scurtă perioadă de timp, să nu permită accesul persoanelor necunoscute în locuință și mai ales să nu popularizeze plecările de acasă pe rețelele de socializare, întrucât hoții sunt vigilenți, locuințele rămase nesupravegheate reprezentând direcția lor de acțiune.

„Atunci când plecăm în vacanță, trebuie să fim discreți, să transportăm bagajele în mașină la ore la care nu ne văd vecinii și să anunțăm doar persoanele de încredere.


De asemenea, vă recomandăm să evitați și mesajele automate setate la e-mail sau robotul telefonului fix, prin care anunțați că sunteți în concediu. Nu uitați, paza bună trece primejdia rea!”, au transmis, joi, polițiștii timișeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.