Suporterii timişoreni continuă tradiţia: Marşul Eroilor Revoluţiei din 1989 are loc pe...

Suporterii timişoreni continuă tradiţia: Marşul Eroilor Revoluţiei din 1989 are loc pe 16 decembrie

0
DISTRIBUIȚI

Devenit un moment important în calendarul comemorării evenimentelor din urmă cu 32 de ani, Marşul Eroilor Revoluţiei din 1989, organizat de druckeri, continuă şi în al doilea an „pandemic” consecutiv şi e programat anul acesta joi, 16 decembrie.

„32 de ani de când prețul libertății a fost plătit cu sângele timișorenilor”, se arată în evenimentul creat de suporteri pe reţelele sociale.


Astfel, timişorenii sunt invitaţi să participe joi, începând cu ora 18.30, la marşul care urmează în mare parte acelaşi traseu bine ştiut. Începând din Piaţa Maria, locul în care a debutat Revoluția, apoi se pleacă spre Catedrala Mitropolitană (unde se aprind candele), Piața Operei și Muzeul Revoluției. Marșul se încheie la Cimitirul Eroilor (unde se depun coroane).

Singura modificare a traseului e în privinţa Pieţei Libertăţii, care va fi ocolită, pentru că acea zonă e parte a Târgului de Crăciun. La fel ca anul trecut se vor respecta condițiile de siguranță impuse de lege cu privire la combaterea răspândirii COVID – distanțare și purtarea măștii în timpul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.