Mașina donată către DSP Timiș pentru transportul vaccinurilor anti-COVID a făcut deja...

Mașina donată către DSP Timiș pentru transportul vaccinurilor anti-COVID a făcut deja peste 16.000 de kilometri

0
DISTRIBUIȚI

La începutul lunii martie, în urma unei acțiuni inițiate de Rotary Club Timișoara, care a mobilizat mai multe companii pentru donații, Direcția de Sănătatea Publică Timiș a primit „cadou” o mașină frigorifică pentru transportul vaccinurilor. De atunci, vehiculul a parcurs peste 16.000 de kilometri, în 83 de misiuni de transport de vaccinuri și medicamente.

„În această perioadă magică din an, luna decembrie, este momentul să ne onorăm pe noi si pe ceilalți, să îndreptâm gandurile noastre bune spre toți cei care de-a lungul anului ne-au dăruit.


În ajunul sărbătorilor îndreptăm darul nostru sufletesc către Asociația Rotary Club Timișoara, care a făcut posibilă dotarea Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș cu o mașină frigorifică necesară transportului de vaccinuri, prin donațiile societăților economice: Profi România, Heraeus România, Sar Security Timișoara, Modvin Dumbrăvița și Agrifood Services Timișoara. Cu ajutorul acestui autoturism s-au efectuat, din luna martie până în prezent, 83 misiuni de transport vaccinuri și medicamente. Multe dintre acestea au fost aduse din capitală atât pentru județul nostru, căt și pentru celelalte trei județe învecinate. În tot acest timp au fost parcurși peste 16.000 kilometri. Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș aduce sincere mulțumiri tuturor celor care au gândit și cu inima și ne-au susținut într-o perioadă deloc ușoară. Acolo unde oamenii sunt buni, minunile nu întârzie să apară!”, a transmis astăzi DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.