Mii de participanți la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timișoara FOTO

Mii de participanți la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-879469412">

Mii de timișoreni au împânzit în această după-amiază zona centrală a orașului, pentru deschiderea oficială a Târgului de Crăciun. Decorațiunile și luminile deja cunoscute au fost instalate, la fel și căsuțele cu diverse obiecte sau produse alimentare. De această dată, patinoarul a fost instalat în fața Operei, iar scena pentru spectacole este în Piața Libertății.

Timișorenii s-au grăbit să se fotografieze sub întotdeauna populara cupolă de lumini sau în globul strălucitor plasat într-un colț al acesteia. Chiar dacă ieslea „străjuită” de un măgar de lemn este goală, cei mici se pot bucura de patinoar sau de caruselul unde părinții plătesc 5 lei pentru două minute. Și cei mari pot savura un pahar de vin fiert cu aceeași sumă, iar toată familia se poate bucura de kurtos kalacs cu 15 lei, langoși cu 12 lei, plăcinte cu 10 lei sau gogoșele la 15 lei caserola.

De la ora 18:00, pe scena din Piața Libertății a început un spectacol dedicat Zilei Naționale a României și deschiderii Târgului de Crăciun cu Ansamblul Timișul și soliștii Olguța Berbec, Angelica Flutur, Răzvan Rădos și Petrică Miulescu-Irimică, ce a inclus un eveniment special, o colaborare între Ansamblul Timișul și TM Groove, alături de Maria Hojda.

Programul complet al evenimentelor programate în cadrul Târgului de Crăciun de la Timișoara poate fi consultat AICI. De menționat că masca este obligatorie pentru vizitatori, conform hotărârilor în vigoare, iar în câteva zone se verifică certificatul verde.

Este vorba despre patinoarul din Piața Victoriei și parcarea de la Modex, Piața Libertății și zona de alimentație publică. În primele două, certificatul verde este solicitat la intrarea în zonele delimitate, iar în cea de-a treia, acesta va fi scanat de către furnizorii de servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.