Extinderea sistemului Timpark mai așteaptă. Când ar putea intra în vigoare modificările

Extinderea sistemului Timpark mai așteaptă. Când ar putea intra în vigoare modificările

1
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Ruben Lațcău a precizat că actualul sistem TimPark va funcționa cel mai probabil din martie 2022 pe sistem nou.

„Le mulțumesc frumos tuturor cetățenilor care au participat la ultimele trei dezbateri. Am clarificat și am susținut de fiecare dată, în persoană, acest proiect. Știu că este un pas înainte pentru oraș, un pas care reflectă viziunea mea și a acestei administrații. Nu mă așteptam să organizăm atât de multe dezbateri pe această temă, dar am facut-o. În special când am de-a face cu un sindicat care (1) cere dezbateri pe subiect, (2) se prezintă, (3) nu vorbește deloc despre parcări și apoi (4) pleacă la 10 minute după.


Acest blocaj, recunosc, a generat o ajustare de plan. Inițial am fi dorit să avem noul regulament funcțional de la început de ianuarie 2022. Acum, îl vom avea cel mai probabil din 1 martie”, a transmis edilul.

Potrivit lui Ruben Lațcău, calendarul este următorul: vot HCL de Înființare Serviciu de gestiune TimPark – decembrie; pus în operațiune noul serviciu – decembrie + ianuarie; vot HCL Regulament și Tarife noi – ianuarie; schimbarea tuturor tăblițelor TimPark – ianuarie + februarie și regulament nou aplicat – 1 martie.

„În primele două luni din 2022, perioada de tranziție între vechiul model de gestiune și noul model, tarifarea va fi aplicată doar pentru Zona Verde, în centrul orașului. În ianuarie și februarie nu se va plăti parcarea în cartiere. Va exista o campanie de informare a TimPark pentru ca toți cetățenii să se obișnuiască cu noul regulament. Putem parca civilizat în oraș. Putem avea un sistem ordonat. Vrem un sistem modern, funcțional, un serviciu de calitate la nivelul așteptărilor voastre. Nu voi lăsa niște interese mărunte să oprească modernizarea orașului”, a mai transmis viceprimarul Ruben Lațcău.

1 COMENTARIU

  1. sistem mafiot modern: cum sa iei bani de la cetateni fara sa faci ceva pentru ei. Aa, o sa beneficieze „cine trebuie” de banii aia, sigur se vor da pe „proiecte” oengistice implementate cu voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.