Moș Crăciun a venit pe motocicletă. Parcul Crăciunului de la Timișoara se...

Moș Crăciun a venit pe motocicletă. Parcul Crăciunului de la Timișoara se închide cu un concert susținut de ADDA

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2053897793">

Activitățiile din Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean sunt deschise până în data de 23 decembrie, când la fața locului va avea loc un concert al solistei ADDA. Printre evenimentele care vor mai avea loc în 23 decembrie se numără un concert de chitară susținut de Asociația Culturală Beg’Art, un spectacol muzical vocal cu elevii Incubatorului de Arte, „Poveste de iarnă” – piesă pentru copii adusă de Teatrul Merlin, un „Laser Show” cu efecte speciale laser vizibile de la mare distanță și un Closing Party numit „X-mas is here“.

La sfâtșitul săptămânii trecute, în cadrul Parcului Crăciunului a susținut un concert Irina Rimes, iar printre numeroasele acțiuni care au mai avut loc la fața locului s-a numărat și tradiționalul eveniment organizat de motociliștii din oraș sub numele de Moș Crăciun pe motocicletă. A fost pentru al 15-lea an când motocicliștii timișoreni au strând rândurile, organizând în luna decembrie tot felul de acțiuni umanitare în beneficiul comunității și al persoanelor mai puțin favorizate, care au culminat cu tradiționala paradă.

Programul evenimentului poate fi descărcat aici. Intrarea este gratuită, accesul fiind liber pentru persoanele vaccinate cu schema completă, cele trecute prin boala sau cele care prezintă o adeverință care atestă rezultatul testului negativ pentru COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.