Petrecere „spartă” de polițiști în zona Girocului din Timișoara

Petrecere „spartă” de polițiști în zona Girocului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă unele măsuri de relaxare au intrat în vigoare, petrecerile rămân interzise.

Duminică, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil situat pe Calea Martirilor a fost organizat un eveniment privat, la care ar fi participat 11 persoane.

„În urma verificărilor efectuate au fost legitimate toate persoanele participante la eveniment, fiind aplicate 19 amenzi în valoare de 15.000 de lei conform Legii nr.


55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru participarea la un eveniment organizat în spațiu închis, precum și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de «zădărnicirea combaterii bolilor»”, au transmis, azi, reprezentanții IPJ Timiș.

Tot duminică, în urma controalelor făcute de forțele de ordine, au fost date 64 de amenzi, în valoare totală de 32.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii ne recomandă respectarea măsurilor de protecție dispuse de autoritățile sanitare, astfel încât să se prevină, pe cât se poate, răspândirea infecției cu virusul Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.