Petru Roman revine în funcția de primar al orașului Deta, după nouă...

Petru Roman revine în funcția de primar al orașului Deta, după nouă luni

0
DISTRIBUIȚI

Petru Roman revine oficial în funcția de primar al orașului Deta, după ce în data de 26 martie, prefectul de atunci, Zoltan Nemeth, a semnat ordinul prin care înceta mandatul liberalului.

Vă reamintim că Roman a candidat și a câștigat un nou mandat de primar, deși prin sentință definitivă din 2018 a fost găsit incompatibil și în conflict de interese pentru că a semnat mai multe contracte cu firme în care era acționar, lucru dezvăluit de PRESSALET.ro în 2012.


În baza acestei sentințe, Petru Roman avea interdicția de a ocupa funcții publice timp de trei ani de la încetarea mandatului, această interdicție apărând și pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. Roman a câștigat însă în instanță dreptul de a candida, a câștigat alegerile, însă în primăvară a fost suspendat.

Azi, edilul și-a anunțat întoarcerea pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj pentru cetățenii din Deta. „De săptămâna viitoare revin la primărie în calitate de primar deoarece Tribunalul Timiș a admis solicitarea mea și am obținut o decizie definitivă. Este o bucurie să mă întorc, dar vă mărturisesc că o fac cu un puternic gust amar și încărcat de multă nedreptate. Timp de nouă luni de zile, primăria a stat în interimat, timp de nouă luni zile, nevinovat fiind, a trebuit să îmi caut dreptatea în justiție. Nu vreau să mă victimizez, vreau doar să mulțumesc celor care au avut încredere în mine și să vă asigur că voi duce mai departe proiectele pentru care mi-ați dat votul”, a transmis Petru Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.