Încă un nume cu rezonanţă a plecat de la SCM Rugby Timişoara:...

Încă un nume cu rezonanţă a plecat de la SCM Rugby Timişoara: „Motivele mele sunt strict personale”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

SCM Timişoara s-a despărţit de încă o glorie a deceniului precedent, unul încărcat cu trofee. Stelian Burcea nu mai este antrenorul cu grămada al „leilor”. Fostul căpitan al bănăţenilor şi-a motivat decizia prin dorinţa de a fi mai aproape de familie, la Bucureşti.

Stelian Burcea a câştigat tot ce se poate pe plan intern cu formaţia de pe Bega, de care s-a despărţit ca jucător mai întâi în 2017. A revenit apoi în martie anul acesta în staff-ul tehnic al clubului, dar acum calcă pe urmele altor nume mari care nu se mai regăsesc la SCM Timişoara. Precedentul a fost cazul lui Cătălin Fercu, însă acum motivele întreruperii colaborării sunt altele.

„Motivele mele sunt strict personale.


Conducerea chiar a insistat pentru prelungirea cu un sezon a contractului, dar am hotărât să merg acasă, la București, să fiu alături de familie. Planurile mele nu sunt conturate, vreau să petrec sărbătorile de iarnă alături de cei dragi și din ianuarie încolo mă voi gândi ce voi face”, a declarat Stelian Burcea, care a fost printre artizanii titlurilor cucerite de bănăţeni în 2012, 2013 și 2015. De asemenea el a fost prezent şi la „deschiderea” seriei de succes a clubului de pe Bega, Cupa din 2011.

„A fost un final de an cum nu mă așteptam. Ne doream mult să încheiam sezonul cu un trofeu și eram foarte pregătiți. Din punct de vedere personal, a fost un sezon bun și cred că echipa poate duce mai departe lucrurile începute. Consider că Timișoara are în momentul de față un mix extraordinar: câțiva jucători cu experiență, dar și câțiva jucători tineri, cu dorința de a-și arăta calitățile. Așa cum le-am transmis și lor, trebuie să aibă încredere în ei, să muncească și să învețe de la cei experimentați”, a mai precizat Burcea, citat de site-ul oficial al SCM-ului.

„Mult succes, Stelu, și fie ca drumurile noastre să se întâlnească din nou, într-un viitor cât mai apropiat!”, se mai arată în anunţul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.