Tinerii trialişti ai Politehnicii, învinşi de Ghiroda, liderul „C8”. Nume noi observate...

Tinerii trialişti ai Politehnicii, învinşi de Ghiroda, liderul „C8”. Nume noi observate de Nicolae Croitoru

0
DISTRIBUIȚI

Al doilea joc al săptămânii pentru tinerii aflaţi în trial la Politehnica a fost cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, revelaţia Ligii 3. Liderul peste iarnă al Seriei 8 s-a impus cu 4-1 (1-0). Antrenorul Nicolae Croitoru a testat la alb-violeţi cu această ocazie încă doi tineri sosiţi din afara clubului.

Denis Fărăgău şi Denis Calo (ambii născuţi 2003 şi ambii de la Viitorul Cluj) au fost numele noi folosite de timişoreni faţă de testul de marţi, scor 2-2, cu Dumbrăviţa. Oaspeţii, lideri merituoşi în „C”, au deschis scorul din penalty, prin Grancea (min. 34). La reluare Jichici (50) a făcut 2-0 din centrarea lui Dragoş Coroiu, unul dintre tinerii împrumutaţi chiar de la Poli, apoi gazdele au redus din diferenţă prin Mihai Jorza, care joacă în acest sezon la Brad în Liga 3. Pe final însă experimentatul Cosmin Mancaş a dus scorul la 4-1, mai întâi printr-o execuţie din lovitură liberă (68), apoi cu un şut pe jos (81).

Mâine, antrenorul Nicolae Croitoru va trage concluziile pe seama celor 33 de jucători văzuţi de-a lungul săptămânii: „Concluziile le tragem mâine, după ce terminăm întreaga acţiune… (Marţi) au fost cei din Centru pe care i-am văzut şi cu ei o să ne întâlnim şi anul viitor, când începem pregătirea, şi au fost cei care care au fost împrumutaţi la Liga 3 şi acum (azi) aveam pe alţii pe care doream să-i vedem”.

„Noi mai avem mâine ultimul antrenament pe anul acesta, după care intrăm într-o binemeritată vacanţă.


Ne-a bucurat faptul că putem să jucăm pe un teren bun şi de aceea am acceptat imediat invitaţia celor de la Poli. Având în vedere că situaţia cu terenurile la noi în ţară e un pic mai complicată. Este un loc 1 muncit, au fost rezultate obţinute de jucători, urmează o vacanţă, sper eu, destul de liniştită, după care o să începem pregătirea ca să reuşim şi în vară rezultate bune. Începem în 17 ianuarie, cu antrenamente zilnice, meciuri de pregătire… Avem o perioadă de pregătire la începutul lunii februarie, vedem unde va fi, pe plan local sau plecăm undeva”, a spus Răzvan Leucă, tehnicianul ghirozenilor.

Timişorenii au avut ieri şi un joc cu iz de vacanţă la Peciu Nou, acolo unde s-au deplasat o parte din seniori. Formula folosită a fost: Murariu – Sofran, Prodan, Huminic, Pamfile – D. Andrei, Ignea, Bâte, Oanea – Bakoş, D. Olariu. Au mai intrat pe parcurs: Cuzmanovici (în poartă) şi Spulber. Poli s-a impus cu 2-0 în faţa liderului Ligii 4 Timiş, CSC Peciu Nou, prin golurile lui Prodan şi Andrei. Jocul s-a disputat fix la trei săptămânii după acţiunea „Poli vine în curtea şcolii!”, desfăşurată la liceul din localitatea timişeană, moment după care alb-violeţii au cunoscut un reviriment în campionat. Echipa mare îşi încheie oficial antrenamentele sâmbătă, urmând să reia pregătirile pe 10 ianuarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.