Politehnica Femina s-a calificat în play-off-ul Ligii I! Alb-violetele nu au greșit...

Politehnica Femina s-a calificat în play-off-ul Ligii I! Alb-violetele nu au greșit în duelul vestic cu Banat Girls

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina

Politehnica Timişoara are echipă calificată în play-off-ul Ligii I, la feminin.


În a doua zi de la sărbătorirea Centenarului clubului, fetele pregătite de Mirel Albon au trecut de Banat Girls, formaţie care-şi dispută meciurile de acasă la Comloşu Mare, cu 5-0 şi şi-au asigurat poziţia în faza superioară a elitei.

Au fost emoţii pentru alb-violete pe parcursul unei toamne sub aşteptări, cam ca la băieţi, dar timişorencele şi-au revenit pe final de an şi au mai obţinut un succes important. Florentina Ancaş (min. 11), Teo Meluţă (13), Genoveva Roşie (36), Roxana Dovîncescu (72) şi Anda Jivan (83) au marcat golurile unui joc fără istoric azi pe „Ştiinţa”.

Politehnica a început cu: Câmpean – Meluţă (cpt.), Dincă-Vuia, Haţegan, Ancăş, Kurja, Roşie, Sucilă, Jivan, Dobai şi Şodinca.

În urma acestui rezultat Politehnica Femina a urcat pe 5, acumulând 19 puncte, la fel de multe ca Fair-Play Joc Cinstit, bucureştence care câştigaseră meciul direct din capitală. Bănăţencele au beneficiat de un pas greşit al unei rivale. A rămas pe dinafară, adică va evolua în play-out, formaţia din Arad – Piroş Security, care a pierdut în ultima rundă, a 11-a, acasă cu CSM Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.