Trialuri cu Dumbrăviţa şi Ghiroda pentru tinerii Politehnicii. Alb-violeţii testează un mijlocaş...

Trialuri cu Dumbrăviţa şi Ghiroda pentru tinerii Politehnicii. Alb-violeţii testează un mijlocaş japonez

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica are stabilite săptămâna aceasta două jocuri de verificare pentru garda tânără a clubului. Tinerii împrumutaţi, precum şi mai mulţi juniori din propria pepinieră, vor disputa teste marţi şi joi cu divizionarele C CSC Dumbrăviţa, respectiv CSC Ghiroda.


Este o acţiune menită să-l ajute pe antrenorul Nicolae Croitoru în a detecta tineri talentaţi pentru prima echipă.

Totodată, alb-violeţii vor avea în probe un mijlocaş central nipon. E vorba de Tatsuro Nagamatsu (26 ani), liber de contract, ultima dată la Caramba Riga şi care a mai evoluat în prima ligă din Letonia la Daugavpils.

Ambele jocuri cu grupările din Liga 3 vor fi pe „Ştiinţa”, de la ora 15.30. Marţi, cu CSC Dumbrăviţa, unde timişorenii l-au împrumutat pe Luchian Gologan, respectiv joi, cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, liderul C8, acolo unde, printre alţii joacă Dragoş Coroiu, Ilie Velcan şi Robert Ehling, tot sub formă de împrumut de la Poli.

Lotul de seniori alb-violet va avea ultima acţiune a săptămânii sâmbătă, când vor intra astfel în vacanţa de iarnă. Politehnica are 20 de puncte şi e pe 14 după prima „bucată” a campionatului (16 meciuri din sezonul regular).

UPDATE Din cauza vremii testele tinerilor au fost mutate pe „sinteticul” de la Baza 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.