Președintele PNL Timișoara: „Administrativ, alianța cu USR merge mai departe”

Președintele PNL Timișoara: „Administrativ, alianța cu USR merge mai departe”

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, președinte al PNL Timișoara, a declarat, marți, că administrativ, alianța cu USR merge mai departe.

Edilul a spus că este bine că Bucureștiul nu a impus ruperea coaliției PNL-USR.

„Eu colaborez în continuare cu USR. Din păcate, USR ne-a împins de lângă el pentru că la unele proiecte de hotărâre de consiliu local am atras atenția, le-am spus ca orice proiect să îl facem împreună dacă este un proiect al alianței.


Dacă este făcut de USR să ni-l prezinte înainte, dar ei vin în plen și ni-l pun în față. Nu putem vota doar de dragul alianței. Nu putem merge în Consiliul Local Timișoara să nu spunem niciun cuvânt, nu mergem ca «Gică contra», votăm ce ni se pare mai important pentru Timișoara, îi sprijinim și în problema Colterm”, a mai precizat Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei a mai precizat că azi a fost invitat la inaugurarea noului tramvai.

„Le-am spus că administratorul special al Colterm nu trebuia să fie om politic. La fel cum au blamat o serie de oameni și acum sunt foarte buni. Dar nici nu puteam să nu votăm, spuneau că am fi lăsat Timișoara fără căldură. Sper că nu va ține circul. E mai bine decât a fost, mă mai consultă, de exemplu azi la lansarea tramvaiului am primit invitație. Ruptura în alianță s-a produs când am votat legat de buletine și adrese, a fost un vot politic. Ei trebuiau să înțeleagă acest lucru”, a mai adăugat Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.