Primăria Timișoara pune la bătaie aproape 200.000 de euro pentru digitalizarea instituției

Primăria Timișoara pune la bătaie aproape 200.000 de euro pentru digitalizarea instituției

3
DISTRIBUIȚI

Digitalizarea procedurilor de lucru din cadrul Primăriei Timișoara înseamnă lucruri concrete pentru fiecare cetățean.


De exemplu, planurile de situație sau adeverințele de schimbare a numelui străzii să fie plătite și emise pe loc, on-line.

La fel și taxa de drum pentru mașinile cu restricții de tonaj. Adică, să rezolvăm mai multe probleme fără să mai mergem la ghișeu.

Astfel, instituția a lansat o licitație deschisă pentru găsirea de soluții software care să transpună în mediul digital procedurile de lucru din cadrul primăriei și a instituțiilor subordonate.

Sistemul îi va permite cetățeanului o mai bună vizibilitate a stării procesării cererii lui, precum și o mai bună evaluare a performanței proceselor din primărie la cele mai solicitate cereri depuse de cetățeni.

Această vizibilitate va ajuta primăria să perfecționeze și să îmbunătățească alocarea de personal pentru a urgenta astfel de cereri și procese.

Durata de implementare a contractului este de șase luni, iar valoarea estimată este de 910.000 de lei (TVA inclus).

3 COMENTARII

  1. Ba ce vrajeala cu digitalizarea puxx vor sa mai cumpere cu dedicatie niste echipament IT second hand ….pai la ce se pricepe tiganu asta de swab la combinati de 2 lei
    veti vedea cand va pica va pica exact pentru vre-o gainarie de genul acesta

  2. Guvernul romaniei parca ar fi cretin, da voie fiecarei primarii sa se „digitalizeze” independent in loc sa fie folosit acelasi sistem peste tot. Bani cheltuiti de imbecili. Furt calificat in forma continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.