Primarul Timișoarei anunță că a dispus ridicarea a 11 terase din Piața...

Primarul Timișoarei anunță că a dispus ridicarea a 11 terase din Piața Unirii și Piața Libertății

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat astăzi, prin intermediul unei noi postări pe Facebook, că ”a emis 11 dispoziții de ridicare a unor terase din zona zero a orașului, Piața Unirii și Piața Libertății.


Terase ale căror responsabili nu au respectat regulamentele în vigoare sau nu au cerut autorizație deloc și care au fost atenționați și amendați în repetate rânduri”.

Fritz a susținut că a fost obligat să ia aceste decizii deoarece ”din păcate, am constatat că unii nu vor să înțeleagă. Sunt terase lângă clădiri unde cade tencuiala pe clienți, altele s-au extins atât de mult încât nu mai lasă loc pentru evacuarea clienților în caz de incendiu sau în alte situații limită, unele au ocupat complet spațiul public și trebuie să faci slalom printre scaune. Centrul arată dezordonat”.

Primarul a reamintit că industria ospitalității a fost grav afectată de pandemie ”și am susținut-o prin reducerea taxelor de terase la o sumă simbolică. Dar nu tolerez ca tocmai aceia care sunt, cumva, coacționari la centrul orașului, să nu respecte regulile și să facă concurență neloială antreprenorilor serioși din industria ospitalității”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.