Protest spontan la STPT. De ce refuză șoferii de troleibuze să iasă...

Protest spontan la STPT. De ce refuză șoferii de troleibuze să iasă pe traseu UPDATE 1 Apel pentru plata a peste 48 de milioane de lei

0
DISTRIBUIȚI

Protest spontan în această dimineață șa Societatea de Transport Public Timișoara – șoferii de pe troleibuze au refuzat să iasă pe  traseu motivul fiind faptul că a întârziat plata salariului și că de trei luni nu au primit bonurile de masă.

”Până la ora 7 a fost paralizat traficul total, de la 7 am înlocuit troleibuzele cu autobuze, dar, evident, că va fi greu să asigurăm frecvența normală. Ne cerem scuze timișorenilor pentru situația creată. Conducerea societății a dat asigurări că astăzi se vor plăti salariile”, a declarat  Cosmin Bradu, purtătorul de cuvânt al STPT.  Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Directorul general interimar al STPT, Patriciu Rușeț, a declarat că „astăzi până la ora 14-15 o să intre salariile restante și vor primi bonurile de masă pe luna septembrie, iar săptămâna viitoare angajații vor primi bonurile de masă pe lunile octombrie și noiembrie, precum și avansul care se plătește în data de 30 a lunii”.
„Conducerea Societăţii de Transport Public Timişoara face apel la Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară «Societatea Metropolitană de Transport Timişoara» pentru a-şi onora datoriile acumulate către S.T.P.T.


în vederea soluţionării situaţiei existente, datorii în cuantum de 48.639.914 lei. Ne cerem scuze călătorilor care au avut de suferit din această cauză şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru remedierea situaţiei”, au transmis, în această dimineață, reprezentanții STPT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.