Razie în Timișoara, au fost date peste 80 de amenzi în doar...

Razie în Timișoara, au fost date peste 80 de amenzi în doar câteva ore

0
DISTRIBUIȚI

109 persoane au fost legitimate, 21 de firme verificate și 42 de autovehicule controlate, sâmbătă, în intervalul orar 18:00 – 00:00, în cadrul unei razii care a avut loc la Timișoara.

La verificări au luat parte poliţiştii de ordine publică, proximitate, investigații criminale, sisteme de securitate, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență 1Banat” al județului Timiș.

Polițiștii au aplicat 46 de amenzi, în valoare totală de 14.025 de lei, dintre care opt sancţiuni pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 1.000 de lei şi alte 19 amenzi au fost date șoferilor indisciplinați, în valoare de 6.525 de lei.

De asemenea, 19 sancţiuni, în valoare de 6.500 de lei, au fost date pentru nepurtarea măştii de protecţie și nerespectarea restricţiilor de circulaţie.

„Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare, recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică şi să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.


Polițiștii vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative”, au transmis, duminică, reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.