REACȚIE Robu cere DNA să intervină în scandalul amenzii record de la...

REACȚIE Robu cere DNA să intervină în scandalul amenzii record de la Colterm și îl face pe Fritz ”șarlatan”

3
DISTRIBUIȚI

 

Nicolae Robu a reacționat, astăzi, la acuzațiile venite dinspre administrația condusă Dominic Fritz că nu a bugetat bani pentru cumpărarea certificatelor de CO2, situație care a dus la primirea de către Colterm SA a amenzii record de aproape 107 milioane lei, confirmată inclusiv de Curtea de Apel Timișoara.

”DNA -E TIMPUL SĂ VINĂ SĂ ÎI IA! Toate au o limită! Când toată lumea știe că numărul de certificate de CO2 se comunică celor ce trebuie să le cumpere, pt un anume an (în cazul nostru: 2020), la mijlocul lunii februarie a anului următor (în cazul nostru: 2021), cu obligația cumpărării lor până la data de 30 Aprilie a acelui an următor (în cazul nostru: 2021), impostorul -șomer în țara lui!- ajuns Primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz și Dublul Repetent ajuns Viceprimar, Ruben Lațcău își permit să pună amenda istorică de 21 milioane euro în sarcina administrației Robu!”, a scris fostul primar pe pagina sa de Facebook.

În calitate de contribuabil și ”ca acuzat de actualii diriguitori ai Primăriei Timișoara, solicit, cu respect, DNA, prin această declarație publică, să cerceteze cele întâmplate și să stabilească responsabilitățile conexe”.


Robu a reamintit că a cumpărat certificatele în rate, iar ”formula folosită de mine i-a fost propusă d-lui Fritz de către conducerea Colterm în 08.03.2021 -deci: în timp util!-, prin adresa nr. 5004 / Colterm, dar, această adresă a rămas fără ecou, dl Fritz dând nervos verdictul: <<eu nu fac ca Robu!>>”.

Fostul primar l-a acuzat pe Dominic Fritz de faptul că ” acest șarlatan -asta este!- încearcă să deturneze atenția de la subiect lăudându-ae că el continuă retehnologizarea COLTERM! De fapt el asistă cum proiectul pe care n-avea cum să-l oprească așa cum a oprit atâtea de schimbare a conductelor pe bani europeni (30 milioane euro!) moștenit ÎN IMPLEMENTARE de la mine, își urmează cursul!”

3 COMENTARII

  1. Hoțul strigă ,,șarlatanul” 🙂 tragedia comică rulează în continuare în Timișoara și se îndreaptă spre 12 ani, din păcate.
    Totuși, îmi place cum îl alintă pe Prăfălu – ,,Dublul Repetent – Lațcau”.
    La timpuri noi, aceeași ciocoi – și vechi și noi.

  2. Lui Lagerfeld îi crapă ficatul de ciudă că nu mai e la butoane. Prieten cu prietenul interlopilor. De poarta de la intrarea în oraș îți mai aduci aminte??? A murit un om și toată lumea tace!!! De palmieri,borduri,pavaje,asfaltări deloc sau degeaba, Horticultura, angajările din primărie, angajata de la Creșe fara o zi experiența și numita director,apropo e întoarsă la munca după ce a crescut copilul lui Boncu 2ani(că Mariusica era ocupat să care de la băieții din Arad marfă),semaforiada, avizele progeniturilor tale luate într-o săptămână, șoferul cacaracatist, angajata de la Creșe ce nu trăgea pe nas că mergea la analize a 2a zi (nepoata lui Supuran), Mercedesul, retimul, sttp-ul…nu spui nimic de toate astea. Ți-ai ținut ani de zile și postul la Facultate !!! Tremurai și tremuri după un ban. Sa ajungi boschetar din partea mea. Sa nu ai nici bani de tuns,de vopsit, asta cred că te-ar durea cel mai tare. Și acum despre nemțălău….e praf. M-a dezamăgit crunt. Același sistem de pile la angajări. El și cu pocăitul de Ruben. Data viitoare am să votez o gorilă,un cimpanzeu. Măcar să nu mai am regrete

  3. Când era primar l-am criticat. ACUM ARE DREPTATE ROBU. Tot ce spune este adevărat.
    Domnule Robu, faceți-i plângere lui Fritz! Dvs. aveți pregătire, inteligență, greutate și probe. Poate se face dreptate în Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.