Seară de sărbătoare cu piesele celor de la Dire Straits, la Timișoara...

Seară de sărbătoare cu piesele celor de la Dire Straits, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-575434453">

Joi seara, la Manufactura amatorii de rock au avut parte de  o sărbătoare mai altfel: la fața locului membrii trupei arădene Dare’on Streets au colorat atmosfera cu două reprize muzicale din repertoriul celebrei formații britanice Dire Straits. Formația este alcătuită din Dorin Săndici (keyborads/voce), Alex Săndici (lead guitar, pedal steel guitar), Eddy Chelm (bass), Tibor Ördög (drums) și Maria Zaharescu (backing vocals/flaut). Printre cele 14 pese interpretate de arădenii care au avut parte de aplauze binemeritate din partea publicului s-au numărat binecunoscutele  „Walk of Life”, „Money for Nothing” sau „Brothers in Arms”, dar și compoziții mai puțin știute de publicul larg precum „Down to the Waterline”, „Heavy Fuel” sau „Private Investigarions”.

„Trupa s-a născut pe perioada pandemiei, anul trecut. Având mai mult timp liber am zis să facem un proiect mai deosebit, acesta fiind un proiect de nișă. Inițial am intenționat să facem un tribut Eagles, dar n-am găsit chitarist. Alături de Uriah Heep și Eagles, Dire Straits este una din trupele mele de suflet, iar până acum am cântat la Arad și la Curtici la un eveniment moto. Sunt multe piese cunoscute de Dire Straits, unele sunt foarte greu de interpretat… în special chitara lui Mark Knopfler e foarte greu de reprodus. Momentan avem 14 piese în repertotiu și lucrăm și la altele. Aceasta a fost prima noastră ieșire din Arad și am avut parte de un public cald, care ne-a făcut să ne simțim foarte bine și le mulțumim și pe această cale“, ne-a declarat Dorin Săndici, liderul grupului, care în vara acestui an a susținut câteva concerte alături de binecunoscuta formație clujeană Semnal M.

„Ne place să cântăm pentru public și prin acest proiect vrem să ne arăăm dragostea noastră pentru Dire Straits. Vrem să îi facem pe Dire Straits mai cunoscuți în România, mai ales în rândul tinerilor…e o formație mult mai diferită decât Queen, e un altfel de rock“, a adăugat Alex Săndici, din partea formației.

Foto: Marcel Neag

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.