Showroom-ul Murali Store a făcut primii pași în viitorul decorațiunilor interioare din Timișoara

Showroom-ul Murali Store a făcut primii pași în viitorul decorațiunilor interioare din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Murali Store și-a găzduit publicul în premieră, joi seara, în spatiul din Calea Aradului nr.32. Designeri de interior, arhitecți, specialiști în domeniu sau simpli iubitori ai frumosului s-au delectat într-un ambient cu muzică și gustări, fiind inconjurați de lucrări create de aplicatorii experți ai brandului.

În cele trei zile dedicate inaugurării show-room-ului Murali Store, invitașii au avut parte de work- shop life alături de celebri maeștrii aplicatori veniți speciali din Italia.


De la produse metalice, minerale, oxidante și până la produsul surpriză microcimentul, atât de la modă acum, toate au fost prezentate publicului într-un mod aparte.

„Viitorul a început deja! Acesta este sloganul și ideea de la care am pornit la lansarea noului showroom Murali Store. Vorbim despre evoluția decorului interior și despre cele mai în vogă produse din acest segment de piață. Vedem tot mai multe clădiri și spații care aleg să se diferențieze, fie că ne referim la un business sau la propriile noastre locuințe, iar pentru acestea garantăm soluții revoluționare, consultanță si aplicatori- specialiști. Mai mult decât atât, această seară a fost despre parteneriate puternice, despre încredere și despre a ne păstra actuali constant. Culoarea va schimba lumea sub tutela Murali Store, de aceea vă invitam în showroom-ul nostru pentru o experiență înălțătoare, de bun gust”, a declarat managerul Adriana Dobriceanu.

Sâmbătă, 11 decembrie , începând cu ora 09:00 show-room-ul Murali Store își deschide porțile pentru toate persoanele care doresc să afle ultimele noutăți din lumea vopselelor decorative.

MURALI STORE, TIMISOARA, CALEA ARADULUI NR 32, TELEFON 0731 160 460.