Stadiul lucrărilor la șantierele de pe Bulevardul Cetății și Calea Bogdăneștilor

Stadiul lucrărilor la șantierele de pe Bulevardul Cetății și Calea Bogdăneștilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-377343493">

Viceprimarul Ruben Lațcău a evaluat astăzi, pe teren, stadiul lucrărilor de reabilitare pentru Cetății și Bogdăneștilor.

Potrivit edilului, pe bulevardul Cetății a fost montat deja primul tronson de șine de tramvai. Șinele au fost atașate unui schelet de metal care a fost apoi învelit în beton. De asemenea, fundația pentru rețeaua de alimentare cu curent electric a tramvaiului a fost finalizată, iar la începutul anului viitor vor fi montați stâlpii pentru catenară.

De asemenea, pe Calea Bogdăneștilor a fost pus primul strat de asfalt, de la intersecția cu Cetății până la Alexandrescu, cu tot cu semnalizarea conformă prin linie galbenă pe carosabil. Accesul rutier va fi mutat pe secțiunea de asfalt nouă în luna ianuarie. Tot atunci, constructorul va începe lucrările la utilități pe partea stângă a bulevardului (pe direcția către Ronaț).

„Am vorbit cu responsabilii ambelor lucrări pentru a fi semnalizate și delimitate corespunzător șantierele, în special pe perioada sărbătorilor când nu e multă activitate pe teren. Cele două proiecte merg bine, conform graficului și se află la aproximativ 25-30% stadiu fizic realizat. Valoarea investițiilor este de 117 de milioane de lei (cu TVA) pentru Bogdăneștilor și de 84 de milioane de lei(cu TVA) pentru Cetății”, a transmis, marți, viceprimarul Ruben Lațcău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.