Subprefectul Drăgănescu îl acuză pe Fritz că are memorie scurtă în scandalul...

Subprefectul Drăgănescu îl acuză pe Fritz că are memorie scurtă în scandalul banilor din fondul de rezervă al Guvernului. Replica deputatului Fălcoi

0
DISTRIBUIȚI
Postarea lui Dominic Fritz de ieri, în care acuza faptul că Timișoara și celelalte patru primării din Timiș conduse de edili USR-iști nu au primit niciun leu din fondul de rezervă al Guvernului, a provocat o confruntare politică în mediul online.


Deputatul USR Nicu Fălcoi a distribuit postarea lui Fritz, comentând ”Băi, voi ăștia de la PSD – NL, sunteți sănătoși la minte? Aveți impresia că țara e la mâna voastră și că-i puteți pedepsi după bunul vostru plac pe oamenii care trăiesc în localități conduse de primari USR?”.
Subprefectul de Timiș, liberalul Ovidiu Drăgănescu, i-a dat o replică într-un comentariu. ”Săptămâna trecută din 99 de primării a primit doar Timișoara- 5(cinci) milioane de lei. Celelalte 98 nimic. Acum a venit rândul lor, 23 milioane pt 98 de primării. Timișoara 5 milioane”, a comentat liberalul.
Deputatul i-a replicat că ” situația aceasta nu este doar în Timiș. M-am obișnuit de pe vremea când eram aliați, ca PNL-ul să ne ”ajute” cât de mult poate. Problema este că acum, în toate județele, doar primăriile USR nu au primit nici un ban. Înțeleg că stăm PNL-ului în gât, dar cetățenii din aceste localități nu au nici o vină, decât aceea de a fi votat cu noi majoritar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.